Montage
Focus op persoonlijke energiebehoefte, wensen, budget en mogelijkheden van woning of gebouw

 
 
Jouw partner in duurzame PV-installaties
Solarplan Limburg zet maximaal in op de persoonlijke wensen en energiebehoefte, het budget, en de mogelijkheden van de woning of het gebouw. Allereerst brengen we de ligging, conditie, draagkracht en dakconstructie in kaart van het dak waar de zonnepanelen gewenst zijn. Aan de hand van onze bevindingen geven we een maatwerkadvies en offerte af waarin het type zonnepanelen, het rendement, de werkzaamheden, de duur en kosten zijn vermeld.
 
 
 
Geoliede samenwerking tussen erkend adviseur en Solarplan monteur
Onze erkend Duurzaam wonen adviseur en een gecertificeerd Solarplan monteur komen op een met jou afgesproken dag en tijdstip de situatie ter plekke bekijken en brengen alles zorgvuldig in kaart. Uiteraard worden jouw persoonlijke behoefte, wensen en budget meegenomen in een totaalplan op maat. De geoliede samenwerking tussen onze erkende adviseur en ons gecertificeerd Solarplan installatieteam zijn de basis voor:
- Gedegen advies door Solarplan erkend adviseur duurzaam wonen
- Goede inschatting energiebesparing gratis en 100% vrijblijvend
- Persoonlijk ontwerp, maatwerk offerte en strakke planning
 
 
Montage door gecertificeerd Solarplan Installatieteam
In nauw overleg met jou bepalen we wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. De montage verzorgt ons gecertificeerd Solarplan installatieteam. Voor de onderconstructies van je zonnepanelen gebruiken we het gerenommeerde merk Van der Valk Solar systems. Die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor dak- en windbelasting. Voor de montage van de PV-omvormers en Power optimizers, om van jouw zonnepanelen ‘slimme’ panelen te maken, gebruiken we het merk SolarEdge, dé nummer 1 wereldwijd. Last but not least: je zonnepanelen van het gekozen merk REC, Bisol of LG Solar worden geplaatst en aangesloten. De montage van zonnepanelen gebeurt dus in 3 fasen:
- Montage onderconstructies Van der Valk Solar systems
- Installatie PV-omvormers en Power optimizers SolarEdge
- Montage en inspectie panelen REC, Bisol of LG Solar
 
 
 
Voordelen montage zonnepanelen door Solarplan Limburg
Solarplan Limburg zet in op duurzame relaties met onze klanten. Voor de montage moeten een aantal belangrijke beslissingen worden genomen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Na de montage monitoren wij je zonnepanelen 24/7 op opbrengst en storingen. We bewaken de energie-output door van elk zonnepaneel het Maximum Power Point (MPP) te volgen. De prestaties worden gecommuniceerd naar ons Solarplan monitoring platform. Hiermee kan Solarplan Limburg een verbeterd, kosteneffectief onderhoud op paneelniveau garanderen. Mogelijke storingen heeft Solarplan Limburg vaak al opgelost voordat jij het weet. Solarplan Limburg staat garant voor
- Nauwkeurige berekening voor het hoogste rendement
- De hoogste veiligheidseisen voor dak- en windbelasting
- 24/7 monitoring en energiemanagement zonnepanelen