Solarplan Limburg
Maximale besparing, behoud van comfort en efficiënt benutten van zelf opgewekte energie is waar we samen met jou voor gaan!

 
 
Jouw partner in zonnepanelen
Solarplan Limburg staat voor de overgang naar duurzame energie met een persoonlijk plan van aanpak voor particulieren en bedrijven. Ons advies- en installatiebedrijf voor zonnepanelen en aanverwante diensten heeft verduurzamen hoog in het vaandel staan. Voor iedereen is de stap naar zo klimaatneutraal mogelijk leven en werken immers noodzakelijk. Onze erkende adviseurs helpen je graag op weg met de energietransitie van jouw woning of bedrijf.

Ga zelf energie besparen en opwekken! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen jouw Solarplan aan.
 
 
 
Samen de stap maken naar duurzame energie
We hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken met kwalitatieve en duurzame energieproducten van leveranciers die zich ruimschoots hebben bewezen zoals Van der Valk Solar systems, REC, Bisol, LG Solar en SolarEdge. In combinatie met onze gedegen kennis en mankracht op het gebied van wet- en regelgeving en montage maken we voor iedereen de stap naar duurzame energie zo logisch en eenvoudig mogelijk.
 
 
De sleutel tot een succesvolle samenwerking
Solarplan Limburg gaat voor topkwaliteit, persoonlijke aandacht, korte lijnen en uitvoering door monteurs van ons gecertificeerd Solarplan installatieteam. We zetten in op duurzame relaties met zowel klanten als leveranciers en kijken daarvoor ook verder dan ons eigen bedrijf. Een totaalaanpak bieden voor een zo soepel mogelijke energietransitie van onze relaties in de regio is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.
 
 
 
Waar we samen met jou voor gaan

Maximale besparing, behoud van comfort en efficiënt benutten van zelf opgewekte zonne-energie
Koopbegeleiding en montage
 
Professioneel advies en begeleiding door erkende Duurzaam Wonen adviseur. Montage zonnepanelen door gecertificeerd Solarplan installatieteam. Verzorgen van subsidieaanvragen, duurzaamheidleningen en btw-teruggaven.

Producten en 24/7 monitoring
 
Hoogwaardige merken onderconstructies, zonnepanelen, omvormers en optimizers. Intensieve betrokkenheid Solarplan na de installatie van zonnepanelen. 24/7 monitoring van zonnepanelen door Solarplan via App op opbrengst en storingen.

Toekomstige energiemaatregelen
 
Gedegen en onderbouwd advies bij sterke verandering van het gebruikspatroon. Solarplan is partner voor de aanschaf van aanvullende duurzame producten. Bedrijven krijgen hulp bij investeringsaftrek voor energiezuinige maatregelen.