Zakelijke partners
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken met kwalitatieve en duurzame energieproducten van topleveranciers.

 
 
Onze partners in energietransitie
Solarplan Limburg haalt alles uit de kast voor particulieren en bedrijven om het perfecte maatwerkpakket voor de overgang naar duurzame zonne-energie te bieden. We werken samen met zakelijke partners die zichzelf op het gebied van zonne-energie hebben waargemaakt. Mede door deze constructieve en duurzame samenwerking met leveranciers van topniveau zijn wij in staat om projecten van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.
 
 
 
REC Solar
REC Solar is een gerenommeerd zonne-energiebedrijf en gespecialiseerd in commerciële zonne- en energieopslagsystemen. De producent heeft een assortiment zonnepanelen voor woningen, bedrijven en energiebedrijven. REC’s combinatie van productkwaliteit, bedrijfsbetrouwbaarheid en duurzaamheid maakt het ideaal voor de investering in zonne-energie. Of het nu gaat om residentiële, commerciële, industriële of utiliteitsgebouwen, met garantie tot wel 20 jaar en 25 jaar bij installatie door Solarplan.

Lees meer over REC Solar hier
 
 
Van der Valk Solar systems
Van der Valk solar systems is specialist op het gebied van solar montagesystemen sinds 2009 en één van de snelst groeiende bedrijven op dit gebied. Het bedrijf richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van onderconstructies van zonnepanelen. Ze zijn actief in 13 landen en alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Het assortiment voor platte en schuine daken is breed, flexibel, doordacht en compleet, met een garantie van 10 jaar en te verlengen naar 15, 20 of 25 jaar.
 
 
 
Bisol
BISOL zonnepanelen worden gemaakt in Europa. De zonnepanelen zijn uitgebreid getest. De testen van bestaande installaties en internationale test wijzen uit dat de BISOL zonnepanelen meer dan normale opbrengsten geven. Daardoor wordt de investering sneller terugverdiend. De lage degradatie zorgt ervoor dat BISOL installaties ook effectief blijven presteren op de langere termijn. BISOL hanteert een lineaire vermogensgarantie van 85% op 25 jaar en een productgarantie van 15 jaar.
 
 
LG Solar
LG is een leider op het gebied van consumenten electronica met jarenlange inzet voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf is inmiddels een terechte speler in de markt op het gebied van zonnepanelen. Elke stap van het productieproces wordt gecontroleerd om topkwaliteit en de beste garanties in de branche te bieden. De panelen van LG zijn ontworpen voor een lange levensduur. Vanwege de prestaties van zonnepanelen op lange termijn biedt LG Solar een garantie van 25 jaar.
 
 
 
SolarEdge
SolarEdge is opgericht in 2006 en wereldwijd nummer 1 op het gebied van PV-omvormers en power optimizers voor huiseigenaren en zakelijke eigenaren. De stabiliteit van het bedrijf gecombineerd met geavanceerde technologie maakt het merk tot voorkeurspartner van toonaangevend de installateurs. Voor optimizers is de standaard garantie 25 jaar en de omvormers hebben een garantie van 12 jaar, te verlengen tot 20 of 25 jaar.
 
 
Enphase
Enphase vindt de juiste keuze van een micro-omvormer de meest kritische beslissing is die men maakt bij de keuze voor zonne-energie. De omvormer doet immers het echte werk en de Enphase micro-omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt. Ze hebben bewezen dat ze meer energie produceren dan andere technologieën en zijn betrouwbaar. Daarnaast zijn ze veiliger dan andere omvormer technologieën en meer kosteneffectief vanwege de hoge productie. Op Enphase micro-omvormers zit een garantie van 25 jaar.
 
 
 
QCells
QCells is een van ’s werelds grootste producenten in zonne-energie producten en toepassingen. Het bedrijf werkt al meer dan 20 jaar aan de toekomst van zonne-energie en staat voor samenwerking en vooruitgang. Alle componenten die nodig zijn voor onafhankelijke stroomopwekking zoals zonnepanelen, montagesystemen en batterij-oplossingen zijn beschikbaar voor huiseigenaren die de transitie naar zonne-energie willen maken. QCells garandeert een 25-jarige lineaire prestatiegarantie en een uitgebreide productgarantie van meer dan 12 jaar. Solarplan Limburg is official partner van QCells.
 
 
First Choice Solar
First Choice Solar is een 100% Nederlands bedrijf wat instaat voor A-kwaliteit zonnepanelen met maar liefst 25 jaar garantie. Het bedrijf heeft behoorlijk wat ervaring in zonne-energie en is trots op het product wat zij ontwikkeld heeft. Een product wat rekening houdt met de typisch Nederlandse omstandigheden zoals hete zomerdagen en koude winterdagen. Naast prestaties onder extreme temperaturen zijn deze zonnepanelen ook bestand tegen een flinke hagelbui. First Choice Solar garandeert top kwaliteit van Nederlandse bodem met Solarplan Limburg als official partner.