Particulieren
Een soepele overstap naar zonne-energie en geld besparen is waar Solarplan Limburg je bij helpt.

 
 
Jouw partner in zonnepanelen
Klimaatneutraal wonen is de toekomst. Een soepele overstap naar zonne-energie en geld besparen is waar Solarplan Limburg je bij helpt. Met de totaalaanpak van Solarplan Limburg wek je voldoende energie op voor het huishouden en heb je een mooi rendement op je investering. Vanaf erkend advies en begeleiding tot en met de realisatie door ons gecertificeerd Solarplan installatieteam wordt compleet door ons verzorgd. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige intelligente zonnepanelen met onderconstructies voor elk daktype en power optimizers en omvormers van wereldklasse. Ook helpen we je met de btw-teruggave van je investering in zonnepanelen en leningen voor energiebesparende maatregelingen.
 
 
 
Zonnepanelen thuis vergunningsvrij laten plaatsen
Op platte en schuine daken en mogen zonnepanelen vergunningsvrij worden geplaatst en zijn voor particuliere huiseigenaren daarom een populaire en snelle manier naar duurzame energie. Solarplan Limburg gaat voor topkwaliteit, persoonlijke aandacht, korte lijnen en montage door ons gecertificeerd Solarplan installatieteam. We werken met duurzame en hoogwaardige producten voor zonnepanelen van leveranciers als Van der Valk Solar systems, REC, Bisol, LG Solar en SolarEdge. Uiteraard worden de installatiewerkzaamheden in nauw overleg met jou en volgens een strakke planning uitgevoerd.
 
 
Zonnepanelen en het energienet voor particulieren
De koppeling met het energienet blijft behouden na de installatie van je zonnepanelen. Het overschot aan eigen opgewekte energie lever je namelijk terug aan het energienet of je vult je tekort aan met elektriciteit uit het net. Dit noemt men Salderen en betekent niets anders dan ‘het verrekenen van door jou jaarlijks geleverde en afgenomen stroom’. Voor het overschot aan jaarlijks zelf geproduceerde krijg je een terugleververgoeding die verschilt per energieleverancier. Wil je graag meer informatie over zonnepanelen van Solarplan Limburg, inzicht in jouw persoonlijke situatie en professioneel advies? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze erkend adviseur Duurzaam Wonen.
 
 
 
Btw-teruggave zonnepanelen voor huiseigenaren
Zonnepanelen zijn je slimme investering voor de toekomst. Particulieren kunnen overigens een deel van hun investering terugkrijgen. De btw op de door jou aangeschafte zonnepanelen is dus fiscaal aftrekbaar tot maximaal 6 maanden na afloop van het jaar waarin ze bij Solarplan zijn gekocht. Koop dus zonnepanelen bij Solarplan Limburg en wij verzorgen geheel kosteloos je btw-teruggave. Hoe het werkt en wat er nog meer mogelijk is lees je op onze webpagina Subsidies.
 
 
 
Solarplan Limburg totaalaanpak voor particulieren

Solarplan Limburg advies- & installatiebureau is jouw partner voor, tijdens en ná de aanschaf van zonnepanelen.


Koopbegeleiding en montage
 
Professioneel advies en begeleiding door erkende Duurzaam Wonen adviseur. Montage zonnepanelen door gecertificeerd Solarplan installatieteam. Verzorgen van subsidieaanvragen, duurzaamheidleningen en btw-teruggaven.

Producten en 24/7 monitoring
 
Hoogwaardige merken onderconstructies, zonnepanelen, omvormers en optimizers. Intensieve betrokkenheid Solarplan na de installatie van zonnepanelen. 24/7 monitoring van zonnepanelen door Solarplan via App op opbrengst en storingen.

Toekomstige energiemaatregelen
 
Gedegen en onderbouwd advies bij sterke verandering van het gebruikspatroon. Solarplan is partner voor de aanschaf van aanvullende duurzame producten. Bedrijven krijgen hulp bij investeringsaftrek voor energiezuinige maatregelen.